lørdag 27. januar 2018

Lommefilosofi om mænd og MeToo

Min filosof-kollega, Anders Fogh Jensen, har vakt opsigt med sin kritik af MeToo-bevægelsen, og de følger han frygter den vil få, bl.a. i et interview bragt i Berlingske Tidende den 12.1, og et interviewDeadline den 14.1. Men har han ret?

Jensen påstår, at MeToo bygger på manglende indsigt i "mandens" natur som et begærende driftsvæsen, som per definition gerne vil i seng med den unge praktikant på arbejdspladsen. "Hvad troede I egentlig at en mand var?", spørger han retorisk.

Men, hvad tror Jensen egentlig at en kvinde er? Tror han, at kvinder ikke ved, at mænd kan være liderlige, eller at der findes begær på arbejdspladsen? Hvis der er nogen, som ved dette, er det ofrene for sexchikane og seksuelt pres. De behøver ikke en filosof til at forklare det for dem.

I øvrigt er stereotype distinktioner mellem "manden" og kvinden" diskrediterede i moderne filosofi og kønsforskning. I dag ved vi, at køn og seksualdrift udspilles i diverse former i forskellige samfund, epoker, og kontekster. Over hele kloden benyttes normative forestillinger om mandens og kvindens essens til at legitimere forskellige former for tvang, dominans, og ensretning. Det betyder ikke, at der ikke findes biologiske forskelle mellem kønnene. Men det betyder, at seksualiteten præges betydeligt af sprog, holdninger, erfaringer, og værdier. Jensen bidrager med sin retorik til at cementere rigide kønsopfattelser, ikke til at udfordre dem. I værste fald legitimerer den enkelte mænds tingsliggjorte forestillinger om, at det ligger i deres natur at være seksuelt aggressive. 

Hvad så med påstandene om at MeToo fører til "gennemregulering" af samfundet, på alle planer, i alle livets domæner? At flirten og den seksuelle spænding forsvinder? At ingen mænd vil turde kysse en kvinde uden at spørge om lov først? Her mangler der noget empirisk materiale, eller noget mere argumentation. Hvorfor kan man ikke være vild og dionysisk, samtidig som man tager et opgør med chikanering på arbejdspladsen? Det er netop retten og magten til at sige nej, der gør flirten spændende, og legen med grænsen interessant. 

Jensens påstand om at vi må "kunne tage chancer" er enten triviel: Der er ingen, der benægter hans ret til at afprøve en seksuel mulighed, baseret på kropssprog og situationsfornemmelse, så længe han respekterer det nej, som muligvis er resultatet. Eller også er den beskæmmende: prøver han at sige, at muligheden for overgreb også må til tilstede på et eller andet plan? 

Jensen hævder til sidst, at sexchikane og MeToo skal forstås i lyset af det han kalder "projektsamfundet". Lad os for argumentets skyld gå med på analysen af projektsamfundet og dets neoliberale udnyttelsesmekanismer. Er det nødvendigt at forstå projektsamfundet for at forstå stemmerne og erfaringerne bag MeToo? Nej, for chikanering af kvinder findes i alle samfund og epoker, ikke kun i vestlige innovationssamfund. Det kan selvfølgelig være interessant at se på, hvordan seksuel magt udspilles forskelligt i forskellige samfundstyper, men det er ikke det, Jensen vil. Det virker mere som om han vil relativere sexchikane ved simpelthen at snakke om noget andet. I interviewet med Deadline giver han følgende eksempel: Han bliver jo også udnyttet af projektsamfundet, når han ikke får løn for at lade sig interviewe! Problemet er bare, at Jensen ikke har været udsat for en krænkelse i nogen moralsk relevant betydning. Analogien til sexchikane er derfor pinlig.

Jensen har ret i, at MeToo kan misbruges, og have nogen uheldige bivirkninger. Det kan f.eks. anti-racistiske bevægelser også. Uskyldige kan blive anklaget, og miste deres arbejde og anseelse. Det er noget vi må tage seriøst. Men netop derfor er det synd, når den troværdige, kritiske analyse udebliver, og kun lommefilosofien står tilbage. 

44 kommentarer:

  1. Jeg vil have dig til at bruge denne mulighed for at møde den store stavekontrol og elske magiske kærlighedsgendannelse. chubygreat.com med sin sorte magi gør han vidundere overalt i verden. Han er fra Afrika og har hjulpet mennesker over hele verden. hvis du har problemer med dit ægteskabelige liv, forholdsforhold, vil du have din tidligere elsker tilbage, du vil vinde spil online, du har brug for forfremmelser på dit arbejdssted, skal du hurtigt kontakte chubygreat med hans whatsapp-oplysninger 2348165965904 eller e-mail chubygreat@gmail.com , han er altid tilgængelig for at hjælpe situationen.

    SvarSlett
  2. MG !! Dette er bestemt et chokerende og ægte vidnesbyrd..Jeg besøgte et forum her på internettet den 17. SEPTEMBER 2019, og jeg så et vidunderligt vidnesbyrd om denne magtfulde og store læge kaldet dr allam på forummet..jeg troede ikke , fordi jeg aldrig har hørt eller lært noget om magi før. Ikke en sjæl ville have været i stand til at påvirke mig om, hvad der ikke skete, før dr allam gjorde det for mig og gendannede mit ægteskab på 6 år tilbage til mig og bragte min vender tilbage til mig i samme 48 timer har læst på Internettet ... åh min Gud, jeg er virkelig forbløffet og chokeret, da min kone knælede ned og bad om tilgivelse og for mig at acceptere hende tilbage .. Jeg har virkelig mangel på udtryk, og jeg ved ikke hvor meget for at formidle min påskønnelse til digDrALLAM du er en Gud sendte til mig og hele min familie .. Her er ... er den bedste læge online og hans resultat er 100% garanti .. e-mail dralahalah@gmail.com .... WhatsApp eller ring til +2348115720823 ... bedes du kontakte ham i dag, han er fantastisk .. ..

    SvarSlett
  3. Jeg vil gerne takke ALASHIRA for din hjælp. Min kone forlod mig for et par måneder tilbage, og jeg havde brug for hende i mit liv, fordi jeg elsker hende så meget. Jeg kontaktede ALASHIRA, da jeg læste om ham på Google, hvordan han returnerer kærlighed. Han gav mig forsikring og fortalte mig, at han havde brug for ting, som jeg leverede, og inden for de næste to dage efter at have trylleformuleret, kom hans kone tilbage til mig. Tak ALASHIRA Du kan kontakte ham med følgende detaljer. dralahalah@gmail.com eller Whatsapp +23480115720823 han er en god mand, kontakt ham i dag ..

    SvarSlett
  4. DET ER SAND, AT MANGE AF SPELL CASTEL ER FALSKE, DETTE ER DEN ENESTE STAV CASTEL CASE, DER HAR VÆRET I stand til at returnere min pige, den sidste uge, efter at en eller anden falsk CASTER har indsamlet min penge, så kontakt venligst DR ALASHIRA, AT DET ER EN GOD MAND (HENK JERRY) E-MAIL dr.alashirao1@gmail.com WHATSAP +2348034395438.

    SvarSlett
  5. Dzīve ir noslēpums ar daudziem jautājumiem, uz kuriem jāatbild, ar kādām nepatikšanām jūs sastopaties uz zemes?
    Vai jūsu vīrs vai sieva aizgāja no jūsu dzīves bez jebkāda laba paskaidrojuma, kas liek jums sajaukt un vēlaties viņus atgriezties savā dzīvē? DR WALE ir īstais cilvēks šim darbam, viņš ir spēcīgs burvestības ritulis, ko svētījuši viņa senči un kuru dievi ir pieņēmuši par viņu ruporu uz zemes. DR WALE palīdz man glābt manas salauztās mājas, atvedot man savu vīru ar savu spēcīgo burvestību . Mani un manu vīru šķīra 14 mēneši bez saziņas, bet ar DR WALE burvestību viņš ir atgriezies, un mēs atkal esam viena laimīga ģimene. Ja jūs saskaras ar jebkāda veida dzīves problēmām un jums nepieciešams ātrs risinājums, sazinieties ar pareizrakstības DR WALE. WhatsApp / Viber: +2349015141346 vai e-pasts: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  6. Jeg vil sige til verden for at fejre dette store vidnesbyrd med mig, jeg tror aldrig på, at jeg nogensinde kan få min tidligere elsker tilbage en dag. Min historie og taksigelse går til Dr. ODION Da min kæreste forlod mig, troede jeg aldrig, at jeg var i stand til at få hende tilbage, efter alt hvad hun har sat mig igennem, men jeg er så glad for, at jeg efter Dr. ODIONs indblanding var i stand at få min kæreste tilbage efter 48 timer, og jeg er stolt over at sige, at hvem der nogensinde har brug for hjælp til at få sin elsker tilbage, skal kontakte Dr. ODION på hans e-mail: (drodion60@yandex.com) det er derfor, jeg også vil lade alle, der har brug for hjælp derude for også at søge hjælp fra ham, så han også kan hjælpe dig. mail ham via: (drodion60@yandex.com) eller WHATSAPP hans hotline: +2349060503921

    SvarSlett
  7. KONTAKT: WHATSAPP: +2347054019402 ELLER
    DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM ER HURTIGT DEN BEDSTE STAVING CASTER ONLINE, OG HANS RESULTAT ER 100% GARANTI ..

    Efter (8) Otte år i mit ægteskab med min mand begyndte min mand at gå ud med andre damer og vise mig kold kærlighed, ved flere lejligheder truer han med at dumpe mig, hvis jeg tør udspørge ham om hans affære med andre damer, jeg var helt ødelagt og forvirret, indtil en gammel ven af ​​mig fortalte mig om en stavekaster på Internettet, der hedder DR WALE, der hjælper folk med deres forhold og ægteskabsproblemer ved kærlighedens magi. det er et forsøg, når jeg kontakter DR WALE, fortalte han mig alt, hvad jeg havde brug for, og det gjorde jeg, og han hjalp mig med at kaste en kærlighedsformulering, og inden for 72 timer kom min mand tilbage til mig og begyndte at undskylde, nu er han holdt op med at gå ud med damer og han er med mig for godt og for rigtigt. Kontakt denne Wale Spell Caster for dit forhold eller ægteskabsproblem.
    Her er hans kontakt ..

    OPKALD / WHATSAPP: +2347054019402

    E-POST: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  8. Mit liv blev ødelagt, da min mand sendte mig pakning, efter 13 år har vi været sammen. Jeg var vild og hjælpeløs efter at have prøvet så mange måder at få min mand tilbage til mig. En dag på arbejde blev jeg distraheret uden at vide, at min chef ringede til mig, så han sad og spurgte mig, hvad det drejede sig om, jeg fortalte ham, og han smilede og sagde, at det ikke var noget problem. Jeg forstod aldrig, hvad han mente med, det var ikke noget problem at få min mand tilbage, han sagde, at han brugte en besværgelse for at få sin kone tilbage, da hun forlod ham til en anden mand, og nu er de sammen indtil dato, og oprindeligt var jeg chokeret over at høre noget fra min chef. Han gav mig en e-mail-adresse på DR ODION, som hjalp ham med at få sin kone tilbage, jeg troede aldrig, at dette ville fungere, men jeg havde ikke noget valg at komme i kontakt med de ordsprog, at jeg bliver færdig, og han bad om mine oplysninger og at min mand var i stand til at foreslå at fortryde ham, og jeg sendte ham detaljerne, men efter to dage ringede min mor til mig, at min mand bad om, at han ville have mig tilbage, jeg troede aldrig, for det var bare en drøm, og jeg måtte skynde mig til min mors sted og til min største overraskelse knælede min mand og bønfaldt mig om tilgivelse for, at han vil have mig og barnet hjem, da jeg gav DR ODION en samtale om pludselig ændring af min mand, og han gjorde det klart for mig, at min mand vil elske mig indtil verdens ende, at han aldrig vil forlade en anden kvinde. Nu er jeg og min mand sammen igen og begyndte at lave sjove ting, som han ikke har gjort før, han gør mig glad og gør hvad det skal gøre som en mand uden at narre. Hvis du har brug for hjælp af enhver art, bedes du kontakte DR ODION for at få hjælp. Hans e-mail er (drodion60@yandex.com) eller ring til +2349060503921 ELLER også på WhatsApp.

    SvarSlett
  9. HVORDAN JEG FÅR MIN EKKONNE TILBAGE MED HJÆLPEN AF DR ODION ...... Hej alle sammen, jeg hedder Thomas Kraene, efter 15 års ægteskab boede jeg og min kone lykkeligt sammen, vi elskede hinanden så meget og jeg elskede min familie, de var min højeste prioritet, indtil en morgen havde jeg og min kone et lille argument, som jeg ved, at alle par har, fordi der ikke er perfekte par i denne verden efter argumentet, jeg gik på arbejde, da jeg kom hjem, kunne jeg ikke ' for ikke at finde min kone og vores børn, hun pakkede også sine tasker og børnenes og forlod jeg prøvede at ringe til hende, men jeg kunne ikke nå hende, jeg gik til hendes vens hus, men de kunne ikke fortælle mig, hvor jeg kunne finde hende, jeg var frustreret, jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, jeg begyndte at drikke alkohol hver dag og aften, jeg stoppede med at gå på arbejde, det var en vanskelig ting for mig, fordi hun og mine børn betyder alt for mig, det var som om en del af min krop forlod mig, jeg kunne ikke ' t fungerede godt, en dag søgte jeg på Internettet, da jeg så et vidnesbyrd om nogen, der vidnede om en mand ringede til Dr. ODION, og hvordan han bragte sin kone tilbage inden for 3 dage, jeg tænkte ikke to gange over det. Jeg sendte en besked til ham og fortalte ham alt, hvad der skete mellem mig og min kone, og han sagde, at han finder mit problem meget let for ham at løse han fortalte mig også at stole på ham, at min kone kommer tilbage, og jeg fortalte ham, at jeg stoler på ham, og han bad om nogle oplysninger, som jeg gav ham, 3 dage senere kom min kone hjem med børnene, jeg var så overrasket over at se hende, det var som en drøm for mig begyndte hun at græde og undskyldte mig, jeg fortalte hende, det er okay, jeg tilgiver hende, at jeg er glad, hun er tilbage, vi lever nu lykkeligt sammen. Hvis du er sønderknust, fordi din kone eller mand forlod dig, kan du kontakte ham via hans e-mail for enhver form for dødsformular, beskyttelsesformulering og også for at løse retssager. (drodion60@yandex.com) eller du kan også whatsApp ham på +2349060503921.

    SvarSlett
  10. Jeg er her for at dele min vidunderlige historie om, hvordan DR WALE bragte lykke tilbage i mit liv. Jeg har haft det meget svært med mig selv i nogle år og måneder. Så på denne gode dag gik jeg til denne butik for at få nogle madvarer, hvor jeg overhørte denne dame fortælle en ven om, hvordan DR WALE hjælper hende også med at bringe sin mand tilbage, der forlod hende til en anden kvinde, da jeg overhørte hende, har jeg ingen valg, men at dele mit problem med hende, sagde hun, at DR WALE vil hjælpe mig. derfra gav hun mig DR WALE-kontakt, som jeg kontaktede DR WALE og delte mit problem med ham. Efter at have fortalt ham alle mine bekymringer fortalte han mig, at han bliver nødt til at forberede kærlighedsformulering og bliver nødt til at få ting. Så jeg betalte for varer, han brugte til at forberede kærligheds kærlighedsformularen, og se, min mand er nu med mig. Vi afviklede begge vores forbipasserende og tilbage sammen stærke. Alt takket være DR WALE. Du kan også drwalespellhome@gmail.com Ring / WhatsApp DR WALE på +2347054019402

    SvarSlett
  11. Jeg er så begejstret for, at mit ødelagte ægteskab er blevet genoprettet. Vi lavede for nylig op, selvom det var svært. Det har været mere end en måned nu, og alt føles som om det er vendt tilbage til det normale. Han er begyndt at behandle mig bedre, og det har været en helingsproces for os begge. Mareridtet, der havde varet i næsten 3 år, før vi brød op, er endelig forbi. Det er som om vi blev forelsket igen. Vi har begge lagt fortiden bag os og prøver at komme videre - og for første gang i lang tid ser fremtiden meget lysere ud. Jeg kan ikke udtrykke med ord, hvor taknemmelig jeg er DR Wale! Det er som om vi endelig har genopdaget de ting om hinanden, der fik os til at blive forelsket i første omgang. Alt det bekymrende og stress er simpelthen forsvundet. Tak DR Wale for at redde mit ødelagte ægteskab og bragte min mand tilbage til mig !. Mig og min mand bor sammen lykkeligt igen .. Alt takket være DR Wale. Hvis du har problemer, skal du kontakte DR Wale nu, og jeg garanterer dig, at han hjælper dig med at kontakte ham via drwalespellhome@gmail.com eller WhatsApp +2347054019402

    SvarSlett
  12. Hej alle sammen, jeg ved, at der er nogen, der læser dette, jeg vil dele et godt stykke arbejde med en stavekaster kaldet DR WALE. MIN mand og jeg havde en kamp, ​​der førte til vores skilsmisse, men da han forlod mig, var en del af min krop og sjæl tilbage med ham, og jeg var trist og græd hele dagen og natten, jeg søgte noget online, da jeg så folk vidne om stort arbejde af DR WALE, og jeg besluttede at også komme i kontakt med DR WALE for at få hjælp. Har jeg kontaktet ham, fortalte han mig, hvad og hvad jeg havde brug for, og jeg gjorde alt, hvad han har sagt, også for mig. Han forsikrede mig om, at inden 72 timer vil min mand vende tilbage til mig, alt for overrasket før 72 timer, hvor min mand er begyndt at sende en sms og ringe til mig. Før nogle dage senere kørte en bil og stoppede uden for mit hus, og det var min mand. Jeg er så glad for, at DR WALE bragte min mand tilbage til sin mening igen. Du kan nå DR WALE med følgende oplysninger nedenfor: E-mail: drwalespellhome@gmail.com
    WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlett
  13. Jeg var gift i 6 år, og min mand var begge lykkelige sammen. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand bare hjem og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig og mere. Jeg var overrasket og chokeret, fordi jeg aldrig troede, den slags ord vil komme ud af hans mund. Han sendte mig parkering væk fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad jeg gjorde forkert, han sagde ikke nødvendigt, at jeg bare gik væk. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter halvandet år med ikke at bo hos ham igen. Jeg mødte en gammel ven af ​​mig, og jeg fortalte hende, hvad der er sket for mig siden halvandet år, og hun fortalte mig, det vil ikke være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt for DR WALE, og han bad mig om aldrig at græde og mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlett
  14. Jeg og min mand har været gift i 7 år nu. Tingene gik glat for os. Først denne dag kom min mand hjem og satte et sjovt og fortalte mig, at han vil have en skilsmisse, som han ikke vil have mig mere. Jeg var overraskende, fordi jeg aldrig gjorde noget forkert mod ham, og vi slog heller ikke med hinanden. Han sendte mig parkering fra huset uden nogen god grund. Jeg bad ham også fortælle mig, hvad galt jeg gjorde. Han sagde nej. Så jeg forlod huset og gik også til mit familiehus. Efter nogle år levede uden ham. Jeg mødte en af ​​mine venner og fortalte hende, hvad der også er sket for mig. Hun sagde til mig, at det ikke vil være et problem for DR WALE at håndtere. Hun introducerede mig til DR WALE, så jeg forklarede alt til DR WALE, han bad mig om ikke at græde mere. Alt, hvad DR WALE gjorde, var at trylleformulere for mig, og jeg fulgte alle instruktioner, som DR WALE gav mig. Efter at DR WALE var færdig med trylleformularen, kom min mand og bad mig om at komme tilbage, han købte mig en venlig gave. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlett

  15. Jeg havde brug for at få adgang til min kæreste, fordi jeg formoder, at han blokerede mig på whats-app og Facebook. Jeg blev træt af at hacke hans telefon selv, men det var ikke muligt, så jeg blev sendt til (int.hackers002@gmail.com), der med succes hackede telefonen og gav mig alle de resultater, jeg havde brug for. så er her for at sætte pris på int.hackere til et job, vil Gud velsigne dig

    SvarSlett
  16. KONTAKT DR WALE I DAG FOR AT FÅ TILBAGE DIN EX OG FOR AT FÅ GOD KAMPANJE I DIN ARBEJDSSTED: E: MAIL: DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM ELLER RING / WHATSAPP +2347054019402
    Årsager til, at jeg deler dette, er på grund af det gode arbejde, DR WALE gjorde for mig og mine venner. Sandheden bliver fortalt DR WALE er den slags mand, du kan stole på og stole på. Han arbejder 100% sikkert. DR WALE holder sig til sit ord, han svigter ikke. Så i dag vil jeg anbefale DR WALE til alle, der har brug for hjælp. Ring / WhatsApp +2347054019402 ELLER E: mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  17. Efter at have boet i et dårligt ægteskab i nogle år har jeg mistet mit job, jeg græd dag og nat og blev næsten gal. Men nu er jeg også på benene igen tak også DR WALE, der gendanner min lykke. Efter at jeg havde læst om alle de gode ting, DR WALE har gjort for folk, kontaktede jeg ham hurtigt og fortalte ham om, hvad der går igennem. Min mand slog mig altid uden nogen grund til, at han altid fornærmer alt, hvad jeg gør. Efter at have fortalt DR WALE alt dette gjorde han en Voodoo-fortælling for mig og fandt ud af, at min mand så en anden uden for vores ægteskab, det er grunden til, at han kommer hjem og ledte efter fejl. Men alt takket være DR WALE, at han nu har gendannet alting til det normale igen. min mand har bedt om tilgivelse fra mig, og min chef på mit arbejdssted har bedt mig om at komme tilbage på arbejde. Jeg anbefaler også DR WALE alle, der har brug for hjælp. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp +2347054019402

    SvarSlett
  18. Efter otte år i mit ægteskab med min mand begyndte min mand at danse andre kvinder og vise mig kold kærlighed, ved flere lejligheder truer han med at dumpe mig, hvis jeg tør spørge ham om hans affære med andre kvinder, jeg var totalt ødelagt og forvirret indtil en gammel en af ​​mine venner fortalte mig om en internet-stavehjul, der hedder DR WALE, som hjælper folk med at løse deres forhold og ægteskabsproblem ved hjælp af kærlighedens kræfter. dette er et forsøg, da jeg kontaktede DR WALE, fortalte han mig alt, hvad jeg skulle gøre, og det gjorde jeg, og han hjalp mig med at fortælle en kærlighedsformulering og inden for 48 timer kom min mand tilbage til mig og begyndte at undskylde, nu er han holdt op med at danse kvinder og han er med mig for godt og for rigtigt.
    E-POST: drwalespellhome@gmail.com
    OPKALD / WHATSAPP: +2347054019402

    SvarSlett
  19. Jeg er her for at tale om det gode arbejde med DR WALE, jeg har altid problemer med at møde mænd hver gang jeg møder en mand på date, når vi ser efter den dag, at manden ikke mere vil have interesse for mig. Alle de steder, hvor jeg gik for at lede efter job, afviste mig alle. Så jeg bliver ved med at undre mig over, hvad der gik galt med mig. Først da jeg mødte denne store mand ved navn DR WALE, der hjalp mig med at ofre en fortryllelse. Lige siden DR WALE har trylleformuleret for mig, er der kommet gode ting på min vej. De kontorer, jeg summerede mit CV, de har bedt mig om at begynde at komme på arbejde. Enhver mand, jeg møder nu, vil vide flere ting om mig. Fortryllelsen DR WALE gjorde for mig har bragt mange gode ting min vej og ind i mit liv. Så hvis du er et problem i dit arbejdssted eller forhold, er DR WALE den rette person at kontakte. E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp +2347054019402

    SvarSlett
  20. Jeg føler mig så glad i dag, fordi jeg er en del af dem, der glæder sig alt sammen på grund af den hjælp, DR WALE har givet mig for at få min mand tilbage. Jeg har været gift i 7 år, og det har været så forfærdeligt, fordi min mand snydede på mig og søgte en skilsmisse. Men da jeg stødte på DR WALE WhatsApp-nummer +2347054019402 på internettet sendt af en dame, besluttede jeg at komme i kontakt med ham, og jeg forklarede min situation for ham og søgte derefter hans hjælp, men til min største overraskelse fortalte han mig, at han hjælp mig med min sag, for der er ikke noget problem uden en løsning. han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, som jeg gjorde, og han arbejdede for mig, og min mand vendte tilbage til dig efter 3 dage, som han lovede. Her fejrer jeg, fordi min mand er hjemme og virkelig nyder mit ægteskab, og hvad en stor fest. Jeg vil fortsætte med at vidne på internettet, fordi DR WALE virkelig er en hjælper, som Gud har sendt for at hjælpe os alle. Hvorfor ikke kontakte DR WALE nu, hvis du står over for nogen udfordringer i dit forhold. Du kan kontakte ham den
    e-mail-adresse: drwalespellhome@gmail.com
    WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlett
  21. Min mand ændrede sig dramatisk mod mig, kommunikerer ikke længere. Han respekterer mig ikke og beskylder mig falsk for utroskab på grund af ondt sladder .. Men jeg er simpelthen FORVALLET over resultaterne af Dr.Wale, der stavede kærlighed for mig. Alt går så godt og PRÆCIS hvordan han sagde, det ville være. Selvom det tog 3 dage at komme fuldt ud, var det så det værd, fordi tingene næsten er ved perfektion! Hvordan han tog min situation og vendte den fuldstændigt om for at give mig præcis, hvad jeg ønskede, ligger uden for mig, men noget, jeg aldrig vil stille spørgsmålstegn ved og bare være helt taknemmelig, Gud velsigne DR WALE for at gøre sorg til lykke. DR WALE-kontakt: E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvarSlett
  22. Hej venner, jeg er her for at sige et fantastisk og forbløffende vidnesbyrd om en stor stavehjul, der hjalp mig. Mit navn er Vivian Anderson fra Canada. At få min elsker tilbage er, hvad jeg mindst forventede og aldrig kunne forestille mig. Jeg og min elsker har været gift i fem år, og vi har levet lykkeligt, men pludselig ændrede han sig helt og vendte sig væk fra mig, og jeg vidste aldrig, hvad der foregik, jeg prøvede at spørge ham, men han nægtede at fortælle mig hvad problemet er, og efterhånden som han gik, søgte han skilsmisse. Jeg var så bekymret og forvirret, og jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, for at få ham tilbage, men det var ikke let, jeg troede alt håb var tabt, og under min søgen efter en vej ud fortalte en af ​​mine venner, der havde et lignende problem mig om en stor trylleformular, der hedder Dr ogugu, som hjalp hende med at få sin ven tilbage også. Jeg tror aldrig på tryllekunst i hele mit liv eller en magi, fordi jeg aldrig troede, det ville fungere, men jeg prøvede at give denne mand en chance og til min største overraskelse kastede han en trylleformular for at bringe min kæreste tilbage, men i dag er vi tilbage sammen til et dejligt hjem med to smukke børn.Tak Dr 0gugu Vi er glade sammen igen, og jeg benytter lejligheden til at fortælle enhver, der passerer en lignende situation, eller hvis du har brug for Cure for at kontakte ham på +2347011196745 E-mail :: solutiontempledrogugu @ gmail .com

    SvarSlett
  23. Jeg er så begejstret for at dele dette fantastiske vidnesbyrd om, hvordan jeg fik min tidligere mand tilbage ........ Hilsen til enhver, der læser dette vidnesbyrd. Jeg er blevet afvist af min mand efter tre (3) års ægteskab, bare fordi en anden kvinde havde en fortryllelse af ham, og han efterlod mig og børnene til at lide. en dag, da jeg læste igennem internettet, så jeg et indlæg om, hvordan denne stavekaster (Dr. Ogun) har hjulpet en kvinde med at få sin mand tilbage, og jeg svarede ham på hans adresse, og han fortalte mig, at en kvinde havde en fortryllelse af min mand, og han fortalte mig, at han vil hjælpe mig, og efter 2 dage at jeg vil have min mand tilbage. Jeg troede på ham, og i dag er jeg glad for at fortælle jer alle, at denne stavehjul har magten til at bringe elskere tilbage, hjælp i din virksomhed, forfremmelse, goodluck osv., fordi jeg nu er tilfreds med min mand. Tak til Dr. Ogun, endnu en gang for at hjælpe mig i mit ægteskab, bedes du kontakte ham via, solutiontempledrogugu @ gmail..com han kan også være din hjælper. Vil du ikke hvad han gør her SpellLottery SpellHIV curerenovation spellEtc ... Han vi hjælper dig med hvad du har brug for tak Send bare en besked til ham via e-mail løsningtempledrogugu @ gmail..com han kan også være din hjælper., Ring / whatsapp ham via .. +2347011196745

    SvarSlett
  24. De er mange stavehjul online, men DR WALE er forskellig fra dem. Før jeg mødte DR WALE, har jeg prøvet en eller to stavekontrol før, eller de arbejdede for mig. Så jeg er nødt til at prøve igen, det er sådan, jeg stødte på DR WALE, en virkelig sandhed mand af hans ord og virkelig mand, der er arbejde, er ægte. Da jeg mødtes med DR WALE, forklarede jeg ham alle de problemer, jeg havde med min mand, der forlod for at blive hos en anden kvinde. Han efterlod mig og børnene intet. Efter al min forklaring fortalte DR WALE mig, at jeg skal betale for VARER, som jeg gjorde. Han fortalte mig derefter, at trylleformularen vil tage dage at arbejde, som jeg venter. FOR min overraskelse efter nogle dage, hvor jeg modtog et opkald, var stemmen min mands stemme, der græd på telefon, der fortalte mig, at han ikke vidste, hvad der kom over ham. bønfaldt mig om tilgivelse og fortalte mig er på vej hjem. Lige nu lever vi alle sammen lykkeligt sammen igen. Alt tak til DR WALE for er fantastisk arbejde. Du kan også kontakte DR WALE på e-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvarSlett
  25. DETTE er den virkelige historie. En ven ønskede at låne penge, så han kontaktede et låneselskab for lånet, uden at han vidste, at han aldrig vidste, at låneselskabet ikke var ægte. Låneselskabet Scam ham summen af ​​35.000 tusind euro. Min ven sagde, da han mødte DR WALE, at han forklarede alt. Han sagde, at DR WALE hjalp ham med at få pengene tilbage med sin store charme. De mennesker, som bedragede ham, returnerede pengene til ham ved hjælp af DR WALE. En anden ven fortæller sin historie om, hvordan DR WALE hjalp hende med at sikre sit ægteskab, forklarer hun, efter at hun blev gift, ændrede ting sig fra dårligt til værre. Hun sagde, at hendes mand altid slog hende ved at se fejl i hende hele tiden, men sagde da hun kontaktede DR WALE, ændrede alt sig til det bedre. Hun sagde, at hun var i stand til at betale for ITEMS DR WALE bad hende om at betale for, og det Åndelige arbejde var udført. Nu lever hun et lykkeligt liv sammen med sin mand igen. HVIS du har brug for DR WALE hjælp er kontakt E-mail: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

    SvarSlett
  26. Donna Burkley
    Min dybe taknemmelighed går til Dr. Egwali, et stavebind, der blev fundet efterligningsværdig, da han hjalp med at stabilisere mit brudte ægteskab. Min intimitet har ændret sig bedre, siden forbøn for den bedste heks, dr. Mor, natur sendte mig. På et tidspunkt troede jeg, at det hele var overstået, og der kom dr. Egwali, til et punkt, hvor jeg var skeptisk over for det på grund af mine utallige møder med et par tryllekunstnere og hjemmesider for at hjælpe med at få min mand tilbage, efter at han forlod ham for at vælge en dame over hans kærlige familie med ringe eller ingen succes, måtte jeg være positiv med det i tankerne, at der skulle være et pålideligt sted at hjælpe med at vildre min grimme situation, så jeg snuble over Dr. Egwalis artikel, og siden mødet har det været en utrolig oplevelse for mig og for barnet. Jeg bestilte kærlighedsbesværgelsen og fulgte behørige procedurer som instrueret af stavekasterne, og resten var absolut magisk nogle få dage efter at han kom hjem til os sikkert efter at have været væk et stykke tid og var fuld af kærlighed. Vi er siden blevet gift igen og lever smukt som en stor lykkelig familie. Jeg er nu en sand troende tak så meget Dr. Egwali. Du kan komme igennem til ham med et hvilket som helst af disse medier, der vedrører dine intime problemer, og jeg vil vædde på, at du vil være glad for, at du gjorde det !!
    E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com
    Whatsapp: +2348122948392

    SvarSlett
  27. Dewe Deijle
    Hej alle sammen, jeg er så begejstret, at min mand kom tilbage, efter at han forlod mig til en anden kvinde. Min mand havde en affære med en kollega, og jeg elsker min mand meget, men han snyder mig med sin kollega og denne pige, jeg tror, ​​hun brugte hekseri eller sort magi med min mand for at få mig til at hade og dette var så kritisk og unødvendigt, jeg råber hele dagen og natten på, at Gud sender mig en hjælper til at bringe min mand tilbage! Jeg var virkelig ked af det og havde brug for hjælp, så jeg ledte efter hjælp online og fandt en artikel, der foreslog, at dr. Fabs hjalp med hårde grimme situationer. Jeg var nødt til at prøve det. Jeg kontaktede ham, og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og naturligvis gjorde jeg, så han kastede en kærlighedsformulering på mig, og det næste var magi. 22 timer senere ringede min mand virkelig til mig og sagde, at han savnede mig meget, min Gud! Jeg var så glad, og i dag er jeg glad med min mand igen, og vi lever sammen med glæde, og jeg takker den magtfulde tryllekunstner Dr Fabs, den er så stærk, og jeg besluttede at dele min historie her. Hvis du er her, og din kæreste afviser dig, eller din mand flyttede ind hos en anden kvinde, skal du ikke græde mere, for du er virkelig sikret. noget fra fortiden. Han laver serie af følgende trylleformularer ""
    (i) Graviditetsformulering
    (ii) Elskestave
    (iii) Spell for at forstørre penis
    (iv) Urter mod eventuelle lidelser
    (v) Vindende magi !!!!
    WhatsApp: +2348122948392
    E-mail: DrFabsspellhome@gmail.com

    SvarSlett
  28. Hej der, her er en person, jeg ved, at du rent faktisk kan have en privat session og få din civilstand løst inden for et glimt af et øje, den person er den altid medfølende læge Egwali, en stavekontrol, der har brugt magisk magi til at hjælpe med at ændre liv af så mange, jeg kender i dag. Du hedder det bare, er det en kærlighedsformulering, jobkarriereforfølgelse, lidelser af forskellig art, uanset hvad der er tilfældet, har han ret til tiden til at tage sig af dig og bringe ro i dit hjem, ligesom han gjorde for mit. Du kan kontakte ham via WhatsApp / Viber + 2348122948392 /
    Mail: dregwalispellbinder@gmail.com Tag en privat session med ham og vær glad. Held og lykke!!

    SvarSlett
  29. God dag til dig, her er en hurtig påmindelse, bare hvis du har brug for en rigtig stavekontrol for at hjælpe med at genoplive dit smuldrede forhold her er en, der virkelig er alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavning .. Læge Egwali stavning hjemme er den det rigtige valg for dig. Kontakt og forklar ham, og jeg kan forsikre dig om, at resten ville være fuldstændig magi, mit kærlighedsliv var på randen af sammenbrud, indtil jeg bestilte en kærlighedsfrase, jeg er et levende vidne i dag og også bruger jeg dette middel til at lade verden vide af denne store stave læge, der bragte fred og ro til mit hjem, Tal med ham i dag og få din følelsesmæssige frygt smidt væk.
    Du når ham ved disse kontakter!

    Whatsapp: +2348122948392
    Couriel: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlett
  30. Jeg er så stolt og glad for at være her for at dele dette bemærkelsesværdige vidnesbyrd, vidunderligt og ekstraordinært, jeg kan bare ikke tro, nu er min tidligere mand her hos mig og tigger om alle hans forkerte handlinger og fortæller mig, hvor tom han følte sig hele tiden han var væk, han forlod mig og forårsagede mig så smerte efter en skilsmisse, der fandt sted for 5 måneder siden. Og hele dette mirakel skete umiddelbart efter at jeg kontaktede Dr. Egwali for at få hjælp, jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden i dag, jeg vil sige 'at have ham igen ved min side. Det er et mirakel for mig og min familie og evig glæde og lyst. Jeg er så glad nu, og jeg ved ikke, hvor meget jeg skal udtrykke min taknemmelighed og taknemmelighed over for Dr. Egwali. Jeg vil kraftigt anbefale ham, hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, da det er garanteret.
    Send ham en e-mail i dag /dregwalispellhome@gmail.com eller via
    WhatsApp: +2348122948392

    SvarSlett
  31. Hej der, her er en hurtig, dette er udelukkende for dem, der har brug for en ændring i deres kærlighedsliv, dem, der søger en pålidelig stavehjul, der hjælper med at genoplive deres smuldrede / smuldrende forhold og også dem, der lider af lidelser af forskellige slags, denne læge er en, der er virkelig alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavningskastering. Læge Egwali stavehjem er det rigtige valg for dig, alt hvad du behøver at gøre er bare en kontakt, så jeg kan forsikre dig om, at resten ville være komplet magi, min kærlighedslivet var på randen af ​​at kollapse, indtil jeg bestilte en kærlighedsformulering, at alle nødvendige procedurer blev fulgt korrekt for at sikre, at det fungerer perfekt. I dag er jeg et levende vidne om, at doktor Egwali tryllekunst fungerer uden nogen rimelig tvivl. Derfor bruger jeg alle medier til at fortælle verden om denne store stavelæge, der bragte fred og enhed tilbage til mit hjem. Tal med ham i dag og få dine følelsesmæssige tilbageslag udslettet helt.
    Nå ham ved disse kontakter!

    WhatsApp: +2348122948392
    Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlett
  32. Min endeløse ros går til denne dybe charmer, der er værd at efterligne. Tak doktor. Hej gutter, jeg hedder Donna 38. Jeg bor i San Francisco-bugten i Californien. Mit følelsesmæssige liv tog en stor drejning og er blevet velsignet, siden jeg blev henvist til ham af en familieven, der blev søster, smerten var så uudholdelig, det traumatiserede mig, fordi jeg havde smerter, havde urolige nætter, der næsten gjorde mig elendig for omkring et år før mit møde med Dr. Egwali, der hjalp med at genoplive det, jeg troede var væk. Tro i første omgang var jeg også i vantro på grund af mine forskellige møder med en række spellcastere og hjemmesider, alt sammen på vej til at bringe min yndige mand tilbage til mig, jeg har altid været stærk og vidste, at der måtte være et pålideligt sted at hjælpe mit eget ægteskabelige traume for det bragte faktisk så meget kaos. Kathy fandt Dr. Egwalis artikel og gav mig den, jeg kontaktede ham og forklarede, hvad jeg gik igennem, han sagde, at han var nødt til at udføre visse ritualer, hvoraf alle de nødvendige procedurer blev fulgt, lige siden disse ritualer blev gjort, har vores liv været så farverig, han har siden været min ideelle mand og kærlige over for mig og vores børn .. Tak igen læge, du kan slutte dig til ham på et hvilket som helst af disse medier og være en lykkelig sjæl, da jeg håber at finde held!

    Viber / WhatsApp: +2348122948392
    E-mail: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlett
  33. VIRKELIG DRIFTENDE EFFEKTIV STAVING CASTER TIL HJÆLP TILBAGE TILBAGE EX LOVER OG DIN ÆGTESKAB
    Hej mine kolleger online. Jeg vil bruge dette medium til at takke DR WALE, fordi han bragte min tidligere mand tilbage. min mand forlod mig for sin tidligere kæreste, han havde, før han blev gift med mig, det er en vanskelig situation for mig, jeg ringede og bad ham om at komme tilbage, han nægtede, han sagde, at han ikke elsker mig mere, jeg prøvede alle mulige måder at få ham tilbage alt var forgæves fortalte jeg min ven om det, og hun gav mig DR WALE WhatsApp-nummer, og jeg WhatsAppede ham og fortalte ham mit problem, og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og jeg gjorde det, og han kastede en kærlighedsformulering, der bragte min mand tilbage inden for fem år. Hvis du har brug for hjælp til at komme tilbage sammen med din eks, skal du kontakte DR WALE på
    WhatsApp / Viber +2347054019402 ELLER E-mail:
    drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  34. Jeg vil med glæde fortælle jer alle, at jeg var i stand til at sætte en stopper for mit skilsmisseproblem og genoprette mit ægteskab igen, fordi jeg aldrig ønskede, at det skulle ske. Jeg ved ikke, hvad der kom over min mand, at han var ved at bede om skilsmisse, jeg prøvede at tage ham ud af det, men han lyttede ikke til mig, jeg havde ingen anden mulighed end at søge hjælp hvor som helst jeg kunne tænke på og gik til længden af ​​at kontakte storherren, og nu er jeg glad for, at jeg bad om hjælp fra ham. For hvis ikke den store herremester havde fået hjælp, ved jeg ikke, hvad der ville være blevet af mit ægteskab nu, fordi jeg elskede min mand så højt, at jeg ikke kunne holde ud at miste ham. Besværgelsen fungerede som magi med den måde og måde, min mand ændrede sig på og begyndte at vise kærlighed i stedet for den skilsmisse, han planlagde. Jeg er bare for glad for, at alt er på plads for mig nu. Jeg vil med glæde anbefale brugen af ​​en besværgelse til enhver, der går gennem ægteskabsproblemer og ønsker at gøre en ende på det. Du kan kontakte ham på e-mail grandlordmaster3@gmail.com eller WhatsApp via +2349152056887 og også på Telegram. Det var der, jeg fik hjælpen til at genoprette mit ægteskab.

    SvarSlett
  35. Min mand forlod mig, da jeg var i min sjette måned af graviditeten. Vi elsker begge hinanden, og det var et chok for mig, og det knuste virkelig mit hjerte og gjorde mig nedtrykt, jeg prøvede at ringe til ham, og hans linjer var uopnåelige. Jeg forsøgte også at nå ham på sociale medier, men jeg indså, at han også blokerede mig på sociale medier. Jeg kontaktede hans forældre, og de fortalte mig, at deres søn havde sagt, at han ikke elskede mig længere og ikke ville se mig, selvom han vidste, at jeg var gravid, og de var også overraskede over hans handlinger og beslutning om, at de vidste ikke hvad der var galt. Jeg græd så meget og spekulerede på, hvordan han ville forlade mig med vores ufødte barn, og hvordan jeg vil klare mig uden ham, fordi jeg elsker ham så højt. Indtil jeg fødte, og babyen var et år gammel, vendte min mand stadig ikke tilbage for at tjekke mig og barnet, og jeg var forvirret igen. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, jeg har mistet mit arbejde, og jeg har ikke pengene til at tage mig af babyen. Jeg var elendig, vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, før jeg begyndte at søge efter hjælp på internettet og læste vidunderlige vidnesbyrd om Voodoo Lord. Jeg kontaktede ham via e-mail, og han sagde, at han ville hjælpe mig, og han fortalte mig, at min mand blev manipuleret af en anden kvinde, og hun fortryllede ham. Voodoo Lord  sagde, at han ville hjælpe mig med at bryde fortryllelsen, så min mand ville komme tilbage til mig for altid, og han ville blive min igen. Han fortalte mig, at jeg bliver nødt til at købe genstande for at bryde gipset på min mand, jeg gav ham alt, hvad han bad om. Til min største overraskelse et par dage senere var det min mand, der bankede på døren, og så helt forandret og følelsesladet ud, det var tydeligt, at han lige fik fornuften tilbage og græd på knæ for min tilgivelse Taknemmelighed til Voodoo Lord, han er en meget kraftfuld og ægte spelIcaster . Jeg beder til, at han lever længe for at fortsætte sit gode, pålidelige og ægte arbejde. Hvis du har et problem, der generer dig, så kontakt denne ægte tryllestaver, han kan hjælpe dig, han vil ikke svigte dig. Kontakt ham via e-mailadresse: voodooconnect60@gmail.com eller via whatsapp: +234 8097014925


    SvarSlett
  36. Livet kan være smukt og det næste minut er det helt anderledes. Min mand og jeg levede et meget smukt liv før det uventede kaos, et liv uden pletter og mistillid, indtil vi havde problemer med vores børns støtte, han stoppede med at betale og fandt et eventyr udenfor, flirtede med sine ønskede kvinder efter vores lidelser sammen . Jeg følte tomhed i mig selv, jeg anede ikke, hvordan jeg skulle genforenes med ham igen, fordi han ikke kom hjem, han blev sent ude, blev fuld hele tiden, gjorde alt muligt rimeligt og irriterende. Men tak til manden, der bragte stabiliteten tilbage til mit hjem, Voodoo Lord, en mand med gode gerninger, så ægte og imødekommende. Han gjorde, hvad han skulle, og det virkede effektivt for at få min mand til at begynde at opføre sig godt igen, al kærligheden og omsorgen kom tilbage. Tal med Voodoo Lord om, hvad der generer dig, og du vil være glad for, at du gjorde det. WhatsApp  +234 8097014925 eller via e-mail Voodooconnect60@gmail.com eller Via Telegram +234 8097014925


    SvarSlett
  37. VOODOO LORD er simpelthen den bedste spellcaster. Af respekt for dig og det oprigtige arbejde, du gjorde for mig, må jeg udsende dette vidnesbyrd til så meget, jeg kan. Jeg har kontaktet andre spellcasters uden at se nogen resultater, jeg ville ønske, jeg kontaktede dig før, jeg fik alt, hvad jeg ønskede fra dig. Min mand var væk i et år, og jeg gik flere steder, og surfede også på internettet for at få hjælp, kontaktede også andre staveformidlere for at få hjælp, men alligevel ikke noget resultat, men jeg spildte min tid, penge og andre ressourcer, indtil jeg endelig blev introduceret til Voodoo Lord. Efter han havde kastet kærlighedsbesværgelsen, fik jeg endelig et opkald fra min mand. Hans besværgelser virkede magisk, og min mand er tilbage fuld af kærlighed. Det var et under, han kom pludselig tilbage med blomster og bad mig tilgive ham, jeg var virkelig chokeret, da min mand knælede og bad om tilgivelse for at acceptere ham tilbage. Jeg mangler virkelig ord, og jeg er stadig meget overrasket over, at jeg nu er en meget glad kvinde igen. Jeg sætter virkelig pris på dit gode arbejde Voodoo Lord. Til enhver derude, der har brug for hjælp fra en ægte spellcaster, e-mail voodoo Lord på voodooconnect60@gmail.com eller skriv til ham på WhatsApp på +2348097014925

    SvarSlett
  38. Livet kommer med forskellige oplevelser. Jeg ved ikke, hvilken slags erfaring du har, men dette er min historie, mere et vidnesbyrd. Jeg er glad for at skrive dette, fordi jeg har fået fred i mit ægteskab igen, og det er alt sammen takket være en fantastisk tryllekunstner kaldet VOODOO LORD, han er en meget magtfuld mand, der hjalp med at forsone striden mellem mig og min mand med en meget effektiv og ægte kærlighedsformular . Min mand rejste hjemmefra og flyttede sammen med en anden kvinde i syv måneder uden at passe på mig og vores fire børn, jeg er økonomisk stabil, men jeg har brug for en mands omsorg, hengivenhed og en stabil familie. Jeg bad ham om at komme hjem flere gange, men intet virkede. Jeg bad endda hans storesøster om at hjælpe mig med at bede ham, hvilket også mislykkedes. Så en dag stødte jeg på vidnesbyrdet fra en kvinde, der beskrev, hvordan VOODOO LORD havde hjulpet hende med at forhindre sin mand i at blive skilt fra hende. Jeg kontaktede ham og forklarede ham mine problemer, han fortalte mig, hvad der var nødvendigt for en ægte og meget effektiv kærlighedsbesværgelse. Jeg sørgede for alt, hvad han havde brug for, og i løbet af fireogtyve timer ringede min mand til mig og bad om min tilgivelse og spurgte, om jeg ville tage ham tilbage efter det, han gjorde, og dermed var mit ægteskab reddet. Hvis du har en eller anden form for problem, som du vil løse hurtigt, tøv ikke med at kontakte ham på  WhatsApp: +2348097014925, E-mail: voodooconnect60@gmail.com


    SvarSlett
  39. jeg vil dele min fantastiske oplevelse med den bedste trylleformular DR WALE, min mand var mig utro, og da jeg fandt ud af, at vi havde en kamp, ​​som førte til, at han udfyldte en skilsmisse, græd jeg og blev syg, da jeg søgte efter kærlighedscitater online jeg så folk snakke om ham og hans store arbejde, hvis sag lignede mit, de efterlod hans kontaktoplysninger, jeg kontaktede ham, og han fortalte mig, at jeg ikke skulle bekymre mig om, at han efter uger vil annullere skilsmissen og vende tilbage til mig, efter at jeg gjorde alt, hvad han bad om mig at gøre til min største overraskelse næste dag aften det var min mand han knælede ned og tryglede mig om at acceptere ham tilbage, tak endnu en gang DR WALE du er virkelig en velsignelse for mig han kan også hjælpe dig med at kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber : +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  40. Jeg er her også værdsætter DR WALEs gode arbejde. Da jeg troede, det var forbi i mit liv, var det, da denne store mand ved navn DR WALE kom mig til undsætning. Jeg havde alvorlige problemer med min mand, at han indgiver et skilsmissebrev, der fortæller mig, at han vil skilles fra mig. Det får mig til at miste noget fokus på min arbejdsplads, hvilket gjorde, at min chef gav mig et fyrebrev, og det bliver værre for mig. Ikke før i dag fortalte en god ven af mig, hvordan DR WALE hjalp hende med hendes problem. Så jeg tog modet til at kontakte DR WALE og fortalte ham alt. Det eneste, han gjorde for mig, var, at han kastede en trylleformular til mig, der gjorde, at min mand aldrig blev skilt fra mig igen, og min chef på arbejdet ringede tilbage for at begynde at arbejde igen. nu bor jeg og min mand begge lykkeligt sammen. Du kan kontakte DR WALE på WhatsApp/Viber +2347054019402 ELLER
    drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  41. Jeg tog næsten mit liv på grund af min mand, der forlod mig og stoppede med at vælge mine opkald. Han sagde, at han ikke elsker mig længere, jeg prøvede at tigge ham, men han vil ikke svare mig, før vi havde en kamp og slog op i seks måneder, hvorefter jeg indser, at jeg ikke kan tage af sted uden ham. Jeg prøvede alt muligt for at få ham tilbage, men det lykkedes ikke. indtil jeg stødte på denne mand kaldet DR WALE online, kontaktede jeg ham og fortalte ham alt, hvad der er sket mellem mig og min mand, før vi gik fra hinanden. Han spurgte mig ikke alt for bange for, at alt bliver godt igen. han fortalte mig at betale for genstande, som han ville bruge til at forberede kærlighedsformularen til mig, og jeg betalte og fulgte alle råd og instruktioner, han gav mig. Efter at have hjulpet mig med at kaste en kærlighedsbesværgelse og se, kom min mand tilbage inden for en uge. bad mig om tilgivelse, jeg var så overrasket over, at besværgelser som DR WALE stadig eksisterer. Hvis nogen her har brug for hjælp, med al oprigtighed, kontakt DR WALE i dag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    du er faktisk den bedste DR WALE tak fordi du gjorde mit hjem til et lykkeligt hjem igen. Jeg kan aldrig stoppe med at tale om dig sir. hans er virkelig en fantastisk mand, du kan kontakte ham for løsning af enhver form for problemer som
    (én) lotteriformidling
    (to) ex tilbage
    (tre) bliver gravid
    (fire) kur mod enhver form for sygdom, sygdom og infektion
    Og mange andre kontakter denne store mand i dag og får din
    Problemer løst 100%

    SvarSlett
  42. Jeg er her for at lave en anmeldelse af, hvordan DR WALE hjalp mig med at ordne mit ægteskab, og også til dem derude, der søger hjælp og råd om, hvordan du redder dit ødelagte ægteskab eller forhold, for et par måneder siden havde jeg problemer med min mand, jeg bemærkede han har haft en affære med en anden ung dame på hans arbejdsplads. Jeg konfronterede ham, men han blev vred og sagde til mit ansigt, at det er sandt, som om det ikke var nok, gik han videre ved at fortælle mig, at han ikke elsker mig længere at han ville skilles, jeg var for knust og forvirret, jeg tryglede ham om, at jeg ikke ville skilles, men han insisterede, før da havde jeg hørt om DR WALE, mens jeg surfede på internettet, hvordan han plejede at hjælpe folk med brudte ægteskaber og forhold, jeg tænkte på det, og jeg besluttede at kontakte ham, han lover at få et smil på mit ansigt igen, jeg fulgte hans instruktioner og inden for nogle uger blev jeg så overrasket over at se min mand knæle foran mig og undskylde for det han havde sagt om skilsmissen, det er noget jeg aldrig havde forventet, jeg takker DR WALE for det han har gjort for mig, lever nu lykkeligt med min mand og han er holdt op med at se den anden kvinde. Venligst, hvis du har problemer som dette, råder jeg dig til at kontakte DR WALE, han kan også hjælpe dig. via WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  43. Jeg kan ikke glemme, hvordan DR WALE hjalp mig med at genoprette mit ægteskab efter ni måneders adskillelse med min kone på grund af skænderier, og hun rejste og aldrig vendte tilbage til mig, jeg gjorde så meget for at få hende tilbage, men intet lykkedes ikke før Jeg så en kommentar online, da nogen vidnede om, hvordan DR WALE hjalp hende med at få sin mand tilbage, og det var sådan, jeg kontaktede ham gennem hans WhatsApp, og efter at have skrevet mit problem ud forsikrede han mig om, at han vil hjælpe mig med at komme tilbage til min kone inden for få dage efter at have kastet kærlighedsformularen, og efter at han havde fortryllet, kom min kone hjem og tryglede, at hun var meget ked af det i dag, jeg er tilbage med min kone, og vi er begge glade og bor sammen igen. Jeg ved, at der er mange mennesker derude, der ønsker at få deres kærlighed tilbage, kontakt venligst DR WALE, for han er det perfekte svar på dit problem, hans kontaktoplysninger er: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  44. Mit ægteskab gennem tyve år velsignet med tre børn var ved at falde fra hinanden, fordi min elskede mand sagde, at han var træt af vores forening og ville skilles uden grund, jeg vidste, at der var noget galt et sted, så jeg gik ud for at få hjælp, efter seks måneders søgen efter hjælp uden resultat, mødte jeg endelig DR WALE, en åndelig mand velsignet af sine guder med en overnaturlig kraft til at løse forskellige livsproblemer. Jeg forklarede ham min situation, DR WALE fortalte mig, hvad der var problemet og fortalte mig, hvad han skulle gøre, jeg fulgte hans instruktioner, og efter en uge kom min mand hjem efter seks måneder, og jeg rev skilsmissepapiret, og i dag lever vi. i fred. Hvis du har noget, der generer dig i dit liv, og du ønsker en hurtig og pålidelig løsning, så kontakt DR WALE, du vil have en grund til at dele hans vidnesbyrd ligesom mig. kontakt Whatsapp/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett